• Index
  •  » Pytania
  •  » Trackmania + neo = co¶ siê chrzani;/

#1 2009-02-26 11:39:39

KubiX

Cz³onek klanu

11176797
Call me!
Punktów :   

Trackmania + neo = co¶ siê chrzani;/

Od jakiego¶ czasu mam problem z gr±. Od razu mówiê, ¿e spo¶ród gier sieciowych b³±d, o którym za chwilê, wystêpuje tylko w Trackmanii. W³aczam grê, wszystko ³adnie, cacy, itp. itd. Krótko mówi±c sielanka trwa... Do czasu gdy koñczy siê dana trasa. Przedstawienie wyników i zwyciêzców, odliczanie do zera i... druga trasa siê nie wczytuje. 2 minuty pó¼niej przestaje mi dzia³aæ xfire, gg i ca³y net. A neostrada jak g³upia pokazuje, ¿e jest po³±czona. Schylam siê, od³±czam kabel, pod³±czam ponownie, restarujê po³±czenie. Wracam na TM - sytuacja siê powtarza. ¯adne raporty o b³êdach nie wyskakuj±, wiêc nie mogê zlokalizowaæ chocia¿by ¼ród³a mojego problemu. Mo¿e kto¶ z Was wie jak pomóc??

#2 2009-02-28 11:31:19

pawioz

Administrator

13128041
Punktów :   

Re: Trackmania + neo = co¶ siê chrzani;/

skopiuj to i napisz na www.turboklan.pun.pl odrazu mówiê to jest nowe forum klanu nale¿y zmieniæ tag ;] ale mia³em tan sam proble ale po jakim¶ czasie on mi zanikno³ i po k³opocie mam a próbowa³e¶ odinstalowaæ TM i ponownie zainstalowaæ ?

• Index
  •  » Pytania
  •  » Trackmania + neo = co¶ siê chrzani;/

Stopka forum

RSS